Vertrouwenscontactpersoon

De vertrouwenscontactpersoon (VCP) is het eerste aanspreekpunt binnen onze club voor iedereen die te maken heeft met grensoverschrijdend gedrag of daar een vraag over heeft en hier met iemand over wil praten. De VCP fungeert als eerste opvang voor leden (schermers, ouders van schermers, toeschouwers, vrijwilligers, bestuur) met een klacht of een vraag. Ze biedt een luisterend oor, geeft raad en verwijst door voor geschikte hulp. Het gesprek met de VCP is vertrouwelijk.

De vertrouwenscontactpersoon zal niet zelf inhoudelijk de klachten behandelen, maar u de weg naar een goede oplossing proberen aan te geven. De VCP is op de hoogte van de mogelijkheden die er zijn om hulp te krijgen.

De vertrouwenscontactpersoon bij Rapier is Kasia Snoek-Jakimowicz. U kunt met haar in contact komen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Indien de VCP van Rapier niet bereikbaar is of u doet u verhaal liever bij een mannelijke vertrouwenscontactpersoon dan kan er ook contact worden opgenomen met het Centrum Veilige Sport. Het Centrum Veilige Sport is alle werkdagen bereikbaar en heeft ook mannelijke vertrouwenspersonen waar u terecht kunt.

CONTACTGEGEVENS CENTRUM VEILIGE SPORT:

Telefoon: 0900 2025590 (bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 en 17.30 uur)
Website: centrumveiligesport.nl

NB
De emails die u zendt worden niet opgeslagen op de site van Rapier. Deze komen uitsluitend bij de vertrouwenscontactpersoon terecht en zijn door anderen die toegang hebben tot de website niet toegankelijk. Indien aan het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. een andere persoon dan Kasia zou worden gekoppeld zijn de emails die aan Kasia zijn gezonden niet in te zien door de nieuwe persoon. U bent er dus zeker van dat alleen Kasia als VCP van de aan haar gerichte emails kan kennis kan nemen en niemand anders.