Contributie

Contributie

Ontdek schermen bij TSV Rapier! De contributie wordt per jaar betaald naar aanleiding van een totaalfactuur in september. Er kan in twee termijnen worden betaald op verzoek.

Je betaalt de contributie en het lidmaatschap van de KNAS binnen een maand na ontvangst van de factuur. Het KNAS lidmaatschap geldt voor een kalenderjaar en wordt in de maand september door onze penningmeester geheven voor het daarop volgende jaar.

Seizoen 2024/2025      
Jeugd tot 15 jaar      
Jeugd van 15 t/m 20 jaarVolwassenen 21 jaar en ouder
Rapier € 170 € 195 € 220
KNAS *
 € 34,80 € 34,80 € 69,60
Totaal € 204,80 € 229,80 € 289,60

* De contributie voor de KNAS wordt jaarlijks geïndexeerd; bovenstaande prijzen zijn voor het jaar 2024/2025

Instromen gedurende het jaar

Startende schermers die de introductiecursus hebben gevolgd betalen na afloop van de cursus het aantal resterende maanden van het schermseizoen.

Ervaren schermers die al kunnen schermen en gedurende het jaar lid worden betalen het aantal resterende maanden van het schermseizoen.

Contributie wordt berekend op basis van het schermseizoen. Het schermseizoen bestaat uit 10 maanden per jaar (september t/m juni), ofwel:

  • Jeugd tot 15 jaar € 17,00 per maand.*
  • Jeugd 15 t/m 20 jaar € 19,50 per maand.*
  • Volwassenen 21 jaar en ouder € 22,00 per maand.*
*Bovenstaande bedragen zijn exclusief de kosten van de KNAS contributie.

10-prikkenkaart 
Wil je af en toe eens sparren bij Rapier? Dan kun je een 10-prikkenkaart bij ons kopen voor € 125. Deze 10-prikkenkaart is enkel geldig voor de dinsdagavond jeugd- of volwassentraining. Elke keer dat je komt schermen, wordt een keer afgevinkt door de schermtrainer. Voor meer info neem contact op via het contactformulier.

Gezinskorting: Bespaar op de contributie voor meerdere kinderen
Indien er meer kinderen (tot 18 jaar) uit één gezin bij Rapier schermen, wordt voor het tweede en volgende kind korting gegeven op de contributie. Vraag ernaar bij de penningmeester.

Materiaal lenen van de club
Er zijn kosten verbonden aan het lenen van materiaal. Het eerste jaar is kosteloos. Ga voor meer informatie naar onze pagina over schermmateriaal.

Lidmaatschap beëindigen 
Het lidmaatschap kan schriftelijk of via de e-mail bij de penningmeester worden beëindigd met ingang van het nieuwe seizoen.